SING-hanke 2024–25 (Erasmus+)

Toukokuussa 2023 saimme tietää, että myös kuorojen on mahdollista osallistua Erasmus+ -ohjelmaan. Kiitos aluetiedottaja Aino Malin! Aloittelijoille on tarjolla pienimuotoisia kumppanuushankkeita, joiden hakuprosessiin osallistuimme syksyn 2023 kierroksella. Riemuksemme hakemuksemme meni läpi, ja nyt Italia odottaa! Saimme hankerahoituksen SING-projektillemme (Suomi Italia Nourishing Generations). Teemme yhteistyötä italialaisen L. A. Chorus -kuoron kanssa. Me lähdemme Bariin Italiaan lokakuussa 2024 ja he tulevat vastavierailulle Suomeen elokuussa 2025.

Hankehakemuksen laatiminen oli aikamoinen ponnistus, ja toteutukseenkin liittyy monia yksityiskohtia, mm. seurantaa ja raportointia. Onneksi apua on tarjolla OPH:n Erasmus+ -sivuilla.

Nyt kevättalvella 2024 kokoamme työryhmiä toteuttamaan hankkeen eri vaiheita, ja johtajamme Rita valitsee innokkaasti lauluja kumppanikuoromme kanssa esitettäviksi. Hankkeen edetessä kerromme lisää!

Lisätietoa Erasmus+ -ohjelmasta: www.oph.fi/erasmusplus


Euroopan unionin rahoittama. Euroopan unioni tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) ei vastaa julkaisun sisällöstä.